1
گروههای آنزیمی و واکنشهای مرتبط. 5
فصل2 مروری بر منابع مطالعاتی 10
پروتئازهای قلیایی باکتریایی تجاری، شرکت تولید کننده، منابع و کاربردهای صنعتی 15
برخی از خواص کارلسبرگ و BPN. 19
دمای بهینه و پایداری حرارتی پروتئازهای قلیایی حاصل از گونه های باسیلوس.. 20
pH بهینه پروتئازهای قلیایی تولید شده توسط گونه باسیلوس.. 21
میکروارگانیسمهای مورد استفاده در فرآیندهای تخیمری حالت جامد 36
کاربردهای تخمیر حالت جامد 37
آنزیمهای تولید شده در فرآیند تخمیر حالت جامد 38
انواع بیوراکتورها در فرآیند تخمیر جامد و محصولات تولیدی.. 46
ها 48
ترکیب محیط کشت مایع. 58
ترکیبات مایه تلقیح. 60
فصل4 نتایج و تفسیر آنها 73
. خصوصیات فیزیکی و شیمیایی سبوس گندم 74
pH بهینه رشد باکتری.. 76
تأثیر سبوس برنج (1%) و آرد ذرت (2%) بر تولید پروتئاز در بیواکتور سینی دار. 92
گیری و پیشنهادها 103
فهرست علائم اختصاری
دور بر دقیقه ……………………………………………………………………………………………………………………….rpm
مولار …………………………………………………………………………………………………………………………………………… M
میلی لیتر …………………………………………………………………………………………………………………………………….. ml
میلی گرم ……………………………………………………………………………………………………………………………………. mg
فرم در حال بارگذاری ...